arrow right iconGourmet Publisher

Gourmet Publishing е компания, специализирана в издаването на книги и списания с кулинарна и винена тематика. Поддържа кулинарен и винен сайт, както и онлайн магазин. Занимава се с организирането на събития, кулинарни курсове и семинари, които имат за цел да създадат винена и гурме общност.

 

Публицистика
В портфолиото на Gourmet Publishing са включени три авторски издания, които са пряко насочени към виното и кулинарията.

  • DiVino Magazine и www.divino.bg – списание и сайт за вино, винена публицистика и култура.
  • сп. Меню и www.menumag.bg – кулинарно списание и сайт с богата база от готварски рецепти, актуална кулинарна информация и професионална ресторантьорска част.
  • DiVino Guide каталог на българското вино – в него са селектирани и публикувани рейтингите и оценките на над 450 вина от близо 70 български изби, заедно с актуална информация и контакти на повечето от българските производители.

 

Художествена литература
Художествената литература също е с гурме насоченост. Част от издаваните книги на Gourmet Publishing са:

„Една година в Прованс”, „Прованс завинаги”, „Отново Прованс”,„Добра година”, „Винена афера”, Марсилска афера”, „Френски уроци”, „Угощението на Джон Сатърнъл”,  „Училище за вкусове и аромати”, „Последният китайски готвач”, „Кръв, кости и масло” и др.

 

Кулинарни книги и поредици

Кулинарни книги

„Вкусове от близо и далеч”, „Любими семейни рецепти”, „Вкусове от близо и далеч” и др.

 

Кулинарни поредици

За модерни хора – „Суши”, „Шоколад”, „Парти рецепти”, Стекове и сие”, „Вегетариански рецепти”, „Паста”.
Как да сготвим – „Пиле на фурна”, „Риба на скара”, „Ориз”, „50 бързи рецепти” и др.

 

Образователни Курсове 

  • Кулинарно училище Меню – предлага избрани курсове за непрофесионалисти, които разкриват кулинарни тънкости и тайни, дават нови идеи за вкусна и красива храна и запознават със съвременните тенденции в готварското изкуство.
  • Българска Винена Академия – образователна институция в областта на виното, винената култура и образование. Курсовете са предназначени както за професионалисти, така и за любители на виното. Курсовете са с теоретична и дегустационна част.

 

Събития
Екипът на Gourmet Publishin организира събития, семинари и винени вечери.

DiVino.Taste – Gourmet Publishing e организатор на най-големия форум за българско вино, в който взимат участие над 50 винопроизводители. Освен дегустационна част, събитието има и семинарна, в която се провеждат множество майсторски класове, лекции и презентации. В продължение на няколко години DiVino.Taste се утвърди като най-успешният формат за популяризиране на качественото българско вино и винопроизводство.

WiFo –  форум за вино (wine) и храна (food) в България. Идеята му е да се създаде общност от хора, които не просто се интересуват какво ядат и пият, но искат да споделят своя ентусиазъм и страст с хора, които мислят като тях.

Всички издания, курсове и билети за събития на Gourmet Publishing може да се закупят от онлайн магазина на компанията.

 

image iconГалерия

arrow down icon Работно време

Понеделник – петък: 10:00 до 19:00 ч.

 

arrow down icon Контакти

Адрес: гр. София, ул. Лъчезар Станчев 5,
Sopharma Business Towers,  ет.2
Търговски обект: 28
Телефон: 0884940748 ; 0884940761
E-mail: gourmet@gourmetbg.eu
Website: www.gourmetbg.eu

 

credit card iconНачини на плащане