arrow right iconОптик Галери

Продажба на очила и оптични продукти

 

Първата по рода си бутикова оптика отвори врати в София.
Новият луксозен оптичен магазин, се отличава с дизайнерско интериорно решение и предоставя истински комфорт за бъдещите ни клиенти.
Амбицията на Optic Gallery е да предложим на българския оптичен пазар – нещо ново и различно!
Начинанието е реализирано, благодарение на искрената и дългогодишна любов към оптиката, подкрепена с авторитет и сериозен опит в областта!
Optic Gallery е една реализирана мечта!
Всеки детайл и подробност са плод на екипа, вдъхновил, създал и осъществил тази мечта!Неслучайно Optic Gallery избра да стартира своята дейност в Търговския Център на Софарма Бизнес Тауърс – под името SBT на стои послание, което напълно импонира на нашите амбиции – SBT Върховете на успеха!

Знаковия архитектурен силует, предимството на отлично местоположение и неповторим дизайн, ни спечелиха за техен партньор!

 

В логото на Optic Gallery е посочено и името на специалист оптик, заставащ с репутацията си, зад своята работа и готов да поеме лична отговорност за своите компетенции и оптична дейност!

Комбинацията от луксозна обстановка, реални цени, професионално обслужване, оптични консултации и прецизен подбор на стоки, е подкрепена и с последно поколение оптично оборудване, даващо възможността за прецизно установяване на смущения и отклонения от зрителната система, както и решения за тяхната корекция.

В Optic Gallery ще можете да се доверите на грижите на Офталмолог, Оптометрист, Оптик и оптични консултанти.

 

Нашето желание е да се погрижим истински и специално за всеки клиент!
Да предложим персонално отношение и внимателно да прецизираме избора на най-подходящите очила или контактни лещи – съобразени с Вашите нужди, начин на живот и работа, финансови възможности и най-вече зрителен комфорт! Основен двигател в нашата работа при избора на очила – е мотото
„Не е важно дали виждате – за нас е важно КАК виждате!“

 

По тази причина, когато взимахме решение на кои продукти да се спрем и да се доверим, за да ги предложим на нашите клиенти – нямахме размисъл и дилема. В нашата оптика ще се предлагат само високотехнологични продукти, с гарантиран произход – познати и доказани на световния оптичен пазар!
Мечтата ни е да се превърнем в оазис на професионализъм и да накараме нашите клиенти да се почувстват специални. Да докажем, че качеството на Вашето зрение не се нуждае от разпродажби и отстъпки, а от адекватни предложения и правилни оптични решения на реални цени.

 

 

image iconГалерия

arrow down icon Работно време

Понеделник – петък: 10.00 до 19.00 ч.
Събота – неделя: почивни дни

 

arrow down icon Контакти

Търговски обект: 12
Телефон: 0877678422
Е-mail: optic.gallery.bg@gmail.com

 

credit card iconНачини на плащане