Представяне

В емблематичните кули на проекта “Софарма Бизнес Тауърс“, достигащи височина 82 и 72 метра, са разположени офисните площи, които заемат обща квадратура от 24 440 кв.м и осигуряват работни места за близо 2000 души.

Двете офис сгради са свързани чрез търговска част, в която може да откриете обекти от разнороден характер. Търговският микс от услуги е внимателно подбран, за да отговаря на ежедневните нужди на хората, работещи в офисната част на комплекса.

Друго предимство, освен осигурените над 400 паркоместа, е и непосредствената близост на спирка на метрото и градският надземен транспорт.

И за да отговаряме напълно на забързаният пулс на деня, на Ваше разположение са шест високоскоростни асансьора във всяка сграда.

arrow right iconКонкурентни предимства

R

Сертификат клас А – най- високият технологичен клас за търговски и офис площи.

R

Отворени пространства, разделяни спрямо предпочитанията на клиента.

R

Прозрачна фасада, която използва максимално естествената светлина и в резултат почти елиминира нуждата от използването на електроенергия за осветление. При „Софарма Бизнес Тауърс“ целогодишното работно време е на 82% естествена светлина. При дифузна светлина отвън (облачно време) в най-отдалечената от фасадата точка замерванията показват 800 лукса (при необходими 500 за работно място).

R

Фасадата на кулите не позволява преминаването на шум отвън, като осигурява отлични условия на звук в сградата – под 30 децибела (максимално допустим за клас А офиси), като по този начин осигурява на работещия вътре най-добри условия на труд за полезно действие и максимална продуктивност.

R

Управлението на падащата върху работното място светлина сe извършва чрез щорите, които получават сигнал от собствена метрологична станция и софтуерно променят ъгъла в зависимост от слънчевия товар върху фасадата.

R

Елементната фасада разполага с отваряема част, която дава възможност на всеки да управлява пространството около себе си и да избегне чувството за клаустрофобия.