Мастерлийз е финансова институция, част от групата на БиЕмЛизинг АД, притежаваме повече от 25 години опит в лизинговането на автомобили, отпускане на заеми, търговия с автомобили и специализирана транспортна техника.
Основната ни мисия е лизинг на употребявани автомобили за масовия потребител. Чрез лесни, прозрачни и бързи решения Мастерлийз помага на всеки да седне зад волана на мечтания автомобил.
Ние правим бързи оценки на Вашата кредитоспособност и на стойността на избрания автомобил като Ви предлагаме комплексни решения. Доверете ни се и се приберете у до ма до 24 часа с новия Ви автомобил. Тази услуга се предлага при всички наши „Турбопартньори“ –доказани автокъщи в областиСофия, Благоевград и Варна.
В Мастрелийз сме готови да разглеждаме искания и за по-скъпи активи и обезпечени паричнизаеми с индивидуален подход към всеки клиент.
В дългогодишния ни път сме обслужили хиляди доволни клиенти и сме радостни, че много от тях продължават да ни търсят и до днес.
Автомобилът е удоволствие и сигурност, независимост и отговорност. Изберете да стане Ваш с Мастерлийз. Надяваме се, че за едно ще бъдем верни и удовлетворени партньори!

 

arrow down iconРаботно време

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТЪК

09:00 ч. – 18:00 ч.

 

СЪБОТА – НЕДЕЛЯ

ПОЧИВНИ ДНИ

 

ОБЕДНА И ТЕХНОЛОГИЧНИ ПОЧИВКИ

10:30 ч. – 10:45 ч.  

първа технологична почивка

12:00 ч. – 14:00 ч.

обедна почивка в рамките на един час на служител

15:00 ч. – 15:15 ч.

втора технологична почивка

 

arrow down iconКонтакти:

Web: masterlease.bg

e-mail: info@masterlease.bg

tel.: 0700 50112