“Как да се печели от петрол“

На 22 май 2015 г. в Софарма Бизнес Тауърс, кула Б, зала „Изток“ ще се проведе първият мастър клас, посветен на възможностите за печалба чрез търговия с финансови инструменти, свързани с петрола.  Поводът за този специализиран мастър клас е поевтиняването на петрола и ценовите движения от 2014 г. насам, които насочиха погледите на мнозинството инвеститори към шансовете за печалби, които предпоставя временната промяна на петролния пазар.

В тази връзка експертите от ЕЛАНА Трейдинг организират Мастър клас „Как да се печели от петрол през 2015 г.“, за да подготвят хората, които проявяват интерес към възможностите с всичко, което е необходимо да знаят и разбират, за да спечелят.

Участниците ще разберат всичко важно за логиката и играчите на петролния пазар, кое и как движи цените, какво е важно да се следи.  Ще бъдат запознати със спецификите и ползването на всички финансови инструменти, чрез които може да се търгува петрол и свързани с него продукти: фючърси, договори за разлика, борсово търгувани фондове, опции, акции.  Ще научат практически как може да действат чрез разглеждане на възможните стратегии за търговия както с петрола, така и с производни сектори.

Подробна информация и регистрация за участие

http://www.elana.net/trading/events/master-class/?utm_source=elananet&utm_medium=article-link&utm_content=article-link-slider&utm_campaign=master-class-spring-2015

Дата

май 22 2015

Час

All Day