Кулинарни курсове „Меню“ – Курс „Испанска кухня“
Испанска кухня – 5 юли (неделя), 10.00ч. – 16.00ч.
Кой е най-подходящият ориз за паеля, как се постига хрупкава повърхност и сочна сърцевина на испанската тортиля, как ароматът на канела и дафинов лист се съчетават в гъстата яхния от варива и още много интересни уроци за испанската кухня ще научите на този курс. Заповядайте да сготвим заедно едни от най-известните испански ястия и десерта крема каталана с аромати на канела и портокал, с хрупкава карамелена коричка. След като ги приготвим, ще им се насладим с чаша вино.
Ще приготвим:
– гаспачо
– емпанади с карамелизиран лук и чорисо
– сос от авокадо и магданоз с лайм
– испанска тортиля с картофи и броколи
– паеля с пиле, скариди и калмари
– джипси яхния с боб, нахут и батат
– крема каталана
Лектор: Йоана Петрова
Линк за купуване:http://www.vintageclub.bg/kursove-i-obucheniia/kulinarni-kursove/ispanska-kuhnja.html