Кулинарни курсове „Меню“ – Курс „Точене на кори за баница и щрудел“ – 26 юни 2016
Точене на кори за баница и щрудел
26 юни, 10.00ч – 16.00ч.
Заповядайте на този курс ако искате да се научите сами да точите кори за домашни баници и щрудели. Те притежават свой характерен вкус и текстура, на които да се наслаждавате. Всеки курсист ще приготви по един брой малки баница със сирене, зелник с пролетни зеленолистни и щрудел с вишни и бадеми. За тях ще се научите да приготвяте три вида тесто – постно, с яйце и с масло, както и два начина за правене на корите – точени и дърпани.
Ще приготвим:
– Баница със сирене
– Зелник с пролетни зеленолистни
– Щрудел с вишни и бадеми
Лектор: Йоана Петрова
Линк за купуване: http://bit.ly/Jwf2Bo