Кулинарни курсове „Меню“ – Курс „Точене на кори за баница и щрудел“ – 26 юни 2016

Точене на кори за баница и щрудел

26 юни, 10.00ч – 16.00ч.

 

Заповядайте на този курс ако искате да се научите сами да точите кори за домашни баници и щрудели. Те притежават свой характерен вкус и текстура, на които да се наслаждавате. Всеки курсист ще приготви по един брой малки баница със сирене, зелник с пролетни зеленолистни и щрудел с вишни и бадеми. За тях ще се научите да приготвяте три вида тесто – постно, с яйце и с масло, както и два начина за правене на корите – точени и дърпани.

 

Ще приготвим:

– Баница със сирене

– Зелник с пролетни зеленолистни

– Щрудел с вишни и бадеми

 

Лектор: Йоана Петрова

 

Линк за купуване: http://bit.ly/Jwf2Bo

Дата

юни 26 2016

Час

10:00 am - 4:00 pm