
Кулинарни курсове Меню – октомври
БГ кухня с БГ вина – Юг
18 октомври (събота), 10.00ч. – 16.00ч.
Ако искате да опитате най-добрите български вина и да сготвите най-интересните емблематични и вкусни ястия от българската кухня, заповядайте на курса “Българска кухня и вино”.
Шеф Ивелина Иванова ще ви разкрие основни похвати и майсторски тънкости от теорията и практиката на съчетаването на вино и храна. Заедно ще сготвите пет от най-характерните и интересни ястия от Южна България, които в края на деня ще бъдат съчетани с четири от топ вината на съответния регион.
Вината и избите, които ги произвеждат ще бъдат представени от винения журналист и дегустатор, част от екипа на DiVino, Ясен Захариев.
Цена за участие в курса: 130 лв
За повече информация и записване: http://bit.ly/1nDlhib