Кулинарни курсове „Меню“ – Френска кухня и вино
Френска кухня и вино – 14 и 15 юли (вторник и сряда), 18.00ч. – 16.00ч.
Ако обичате финеса на френските ястия и искате да се насладите на вечните класики като суфле, мус, coque au vin,Gateau moelleux, заповядайте заедно да сготвим тези невероятни ястия, които ще опитаме в компанията на най-добрите вина от Бургундия и Елзас на българския пазар.
С шеф Ивелина Иванова ще приготвите и опитате:
– Суфле със скариди и ванилия
– Gateau moelleux
– Петел във вино
– Писаладиер
– Бургундска салата
– Патешки гърди с ябълков мус
Линк за купуване: http://www.vintageclub.bg/kursove-i-obucheniia/kulinarni-kursove/frenska-kuhnja.html