Кулинарно училище „Меню“ – Домашен хляб

Домашен хляб

7 и 8 февруари 2015 (събота и неделя) от 10:00 до 16:00 ч.

Никой не може да устои на аромата на току-що изпечен хляб, но за да бъде лека и хрупкава коричката му и нежна и ароматна вътрешността му са нужни малко знания, опит и …магия.

На курса за хляб ще научите основните техники на месене на меко и твърдо тесто с мая.

Ще видите и усетите тайните на месенето и печенето на най-вкусните хлябове в света.

Лектор: Ивелина Иванова

Ще приготвим

  • фокача с розмарин
  • сицилиански хляб със сушени домати и пармиджано
  • френски ръжен селски хляб
  • фугас
  • шведски пълнозърнест хляб с ядки
  • български милинки
  • содена питка
  • бърз царевичен хляб
  • хляб с шампанско и босилек
  • ароматна сочна пита с дъх на карамел, коняк и стафиди.

Линк за купуване: http://menuschool.bg/kursove/zima-2015/domashen-hjab/

Дата

фев. 07 2015 - фев. 08 2015

Час

10:00 am - 4:00 pm