Курс „Свинско месо – рецепти и техники“
17 и 18 ноември 2015 (вторник и сряда) от 18:00 до 21:00 ч.
Знаете ли, че свинското месо в България е едно от най-качествените и вкусни меса в света. Ако ви е омръзнало през зимата да похапвате го само като на яхния, кавърма и капама и искате да научите нови тихники и начини за приготвянето му, заповядайте на курса за свинско месо.
лектор: шеф Ивалина Иванова
Ще приготвим
Италианска сурова наденица
cвински джоланчета на фурна
aроматна свинска плешка
свинско пармиджана
свинско руло от филе
пълнени свински котлети с гъби, кестени и нар
сочни свински ребърца
ароматно свинско къри
В края на курса ястията ще бъдат опитани с чаша подходящо класно вино
Линк към закупуване на курса: http://bit.ly/Jwf24m