Отворени врати в Gourmet Publishing 01.07.2015g.
Скъпи приятели,
За втора поредна година Gourmet Publishing отваря вратите си за всички свои читатели и почитатели. И тази година сме приготвили за всички вас интересни срещи с нашите автори, презентации на различни теми, представяне на книгите ни и дейността ни. Отново ще се потопите в реалната работна атмосфера на нашето вкусно издателство.
Новото тази година?
В началото на юни месец официално открихме магазин Vintageclub, където ще намерите специално подбрани от нас продукти с благороден произход – шоколади, кафе и чай, зехтин и маслини.
Ще можете да разгледате последните ни винени и кулинарни издания, да чуете „от първа ръка“ съветите на шеф-готвачите и винените специалисти на издателството.
Каним всички любители на кулинарните и винените приключения да ни посетят в Деня на отворените врати!
КОГА: 1 юли 2015 г.(сряда) от 12.00 до 19.00 часа
КЪДЕ: гр. София, ул. „Лъчезар Станчев“ 5,
Sopharma Business Towers, Търговски център, ет. 2 (map)
ВХОД СВОБОДЕН!
Заповядайте при нас, за да се запознаете отблизо с работата ни и да споделим интересни и вкусни моменти!
*Следете информация за събитието и във Facebook:
https://www.facebook.com/events/990027637687806/
Ето какво сме подготвили за всички вас:
12.00 – 15.00 часа – свободна среща с Ивелина Иванова, Вили Гълъбова и Йоана Петрова – автори на книгите „Домашен хляб“, „Виното е за всички“ и „Аромати от сърцето на дома“, издадени през последните месеци от Gourmet Publishing.
15.00 – 19.00 часа – представяне на продукти с благороден произход от Vintageclub -магазин за вкусове и аромати: зехтин и маслини, шоколади, кафе и чай. Среща с вносителите.
16.00 часа – презентация с дегустация на Йоана Петрова на тема „Кратка история на френския макарон“.
16.30 часа – презентация с дегустация на Йордан Дъбов на тема „Как да си направим кафе у дома“.
17.00 часа – презентация с дегустация на Вили Гълъбова на тема „Алпийските вина на Северна Италия“
17.30 часа – представяне най-новите преводни романи, издадени от Gourmet Publishing: „Ванилена сол“ на Ада Пареляда и „Последният пир“ на Джонатан Гримуд, представени от Девора от блога „Библиотеката“ :https://www.facebook.com/blog.Bibliotekata/timeline
18.00 часа – презентация с дегустация на Ивелина Иванова на тема „Хлябът, квасът и маята“.
Заповядайте при нас, за да се запознаете отблизо с работата ни и да споделим интересни и вкусни моменти!