Открийте своето вино с Discover.Vino

Открийте своето вино с Discover.Vino

Винената медия DiVino стартира серия от тематични изложения и дегустации за популяризиране на вина от различни световни региони.  Първото събитие ще бъде посветено на Испания.

На 23-ти април, в пространството пред офиса на Gourmet Publishing в търговския център на Софарма Бизнес Тауърс ще може да се опитат над 80 испански вина от водещи производители. Испания е страна, в която виното е буквално навсякъде! Виното, което днес се произвежда във всичките 17 автономни области на кралството и което се пие по цял свят, е толкова разнообразно като видове, типове, стилове и сортове, че изглежда доста трудно да се опише с няколко думи.

Посетителите ще имат възможност да научат от вносителите интересни подробности за избите, вината и хората, които ги създават.

Вносителите, които ще представят вината от Испания на българския пазар са Cartel, Winebox, Apollowines, Bibendum, Transimport, Winemarket, Vaykwines.

Част от производителите, чиито вина ще бъдат представени са Bodegas Marques de Riscal, Emilio Moro, Juve y Camps, Rafael Palacios, Castillo Labastida, Finca Sobreno, Villa Conchi, Beso de Vino и др.

Билети за Discover.Vino Испания се продават онлайн на vintageclub.bg. Цената е 10 лв. до 22 април.

След тази дата билети могат да бъдат закупени на мястото на събитието с цена 12 лв.

Следващите събития от поредицата Discover.Vino

Южна Франция – на 14 май

Северна Италия – на 25 юни

Очакваме ви да направим заедно неповторима винена обиколка в Испания!

Дата

апр. 23 2015

Час

All Day