
„Празничен великденски обяд“
Празничен Великденски обяд – 31 март и 1 април, 18.00ч. – 21.00ч.
Приготвянето на празнично меню е истинско изпитание и за най-съвършените домакини. На този курс ще разберете какви са тънкостите на избора на менюто, планирането и подготовката на продуктите и готвенето, подходящите прибори и вино за вечерта.
Ще сготвим заедно празнично меню, ще подредим празничната маса и ще се насладим на ястията с чаша добре подбрано вино.
Ще приготвим
– Френски нуга сладолед с ягодов сос
– Блини с домашно маринована сьомга с водка и червено цвекло
– Салата с ягоди, синьо сирене и карамелизирани орехи
– Пълнена агнешка плешка с шамфъстък и ароматно масло
– Кускус с кашу и смокини
– Тарта със скариди и пушена риба
– Чабата
Повече за курса и записване: http://menuschool.bg/kursove/zima-2015/praznichen-velikdenski-objad/