„Празничен великденски обяд“


Празничен Великденски обяд – 31 март и 1 април, 18.00ч. – 21.00ч.

Приготвянето на празнично меню е истинско изпитание и за най-съвършените домакини. На този курс ще разберете какви са тънкостите на избора на менюто, планирането и подготовката на продуктите и готвенето, подходящите прибори и вино за вечерта.

Ще сготвим заедно празнично меню, ще подредим празничната маса и ще се насладим на ястията с чаша добре подбрано вино.

Ще приготвим

– Френски нуга сладолед с ягодов сос

– Блини с домашно маринована сьомга с водка и червено цвекло

– Салата с ягоди, синьо сирене и карамелизирани орехи

– Пълнена агнешка плешка с шамфъстък и ароматно масло

– Кускус с кашу и смокини

– Тарта със скариди и пушена риба

– Чабата

Повече за курса и записване: http://menuschool.bg/kursove/zima-2015/praznichen-velikdenski-objad/

Дата

мар. 31 2015 - апр. 01 2015

Час

6:00 pm - 9:00 pm