Пролетно изложение на екипировка за водни спортове 2013

 11 – 14 Април 2013г.
Tърговски център – Sopharma Business Towers – Партер
Организатор: Surf Shop Burgas

Само при Нас можете да пазарувата според мечтите си и да плащате според възможностите си!

Започваме с ливидация на стари модели летни неопрени от 50 лева за брой и ще стигнем до само 200 лева за стар модел зимен неопрен. Не сме забравили и най-новите модели на марките ION, Neilpryde, RRD и Prolimit. При наличност от 600 неопрена, това е положението.

Продължаваме с най-новите и бързи уиндърф дъски на доказаните марки  RRD (новите дъски на световният шампион Антоан Албо, също ще бъдат представени), JP Australia и Fanatic както и най-новите модели платна на гигантите в бранша Neilpryde, North Sail и RRD.

За имащите вече уиндсърф дъски ще могат да повишат КПД-то на дъската си с нова финка. Същата с която сърфират Филип Кьостер, Роби Суифт, Тати Франс, Сара-Кита Офринга и много други – марката е Maui Ultra Fins.

За Българските привърженици на кайтбординга ще могат занапред да се радват на нова марка. Ще имаме удоволствието да Ви предложим най-новите продукти на марката Best Kiteboarding, за която вече се съзтезават най-известните атлети във този спрот, имена като Юри Зуун, Рубен Лентен, Гизела Борел, Валентин Гарат и много други. Най-новите модели хвърчила и дъски на марките North Kiteboarding, RRD,  Cabrinha,  Nobile, Shinn Boards на горещи цени. Най-богатият избор от wakestyle, surf,  directional и twintip дъски над 90 различни модела.

Над 200 модела трапци за кайтборд и уиндсърф, цени от 70 лева. Mарки ION, Prolimit, North Kiteboarding, RRD, Mystic, Neilpryde.

Не обичаме да пропускаме и ще ви донесем дъски, ботушки и аксесоари за уейкборд, като цените тук започват от само 150 лева. Марките са Liquid Force и O’brien.

За тези които си имат екипировка сме подготвили над 200 калъфа за уиндсърф и кайтборд дъски както и за тези които обичат да пътуват разполагаме с голям избор от калъфи в които можете да съберете цялата си екипировка за уиндсърф или кайтборд.

Противоударни жилетки, жилетки с плаваемост, за децата тренировъчни жилетки, тук цените са под всякакъв коментар започват от 45 лева.

Фланелки, потници, анораци, бордшорти  НЕ  са ни приоритет затова някои ги подаряваме, а други ги разпродаваме на смешни цени от 10 лева за брой.
Както винаги Ваш любезен домакин ще бъде г-н Петър Морчев от Surf Shop Burgas

Дата

апр. 11 2013 - апр. 14 2013

Час

8:00 am - 6:00 pm