Самостоятелна изложба на Симеон Кръстев в TOWERS GALLERY

Скъпи приятели,

С огромно удоволствие Ви каним на откриването на самостоятелната изложба на Симеон Кръстев в TOWERS Gallery на 09.10. /четвъртък/ от 19:00ч. Симеон е един от нашите първи автори, с когото работим вече трета година и сме щастливи, че най- после ще направим негова първа самостоятелна изложба при нас, която носи заглавието “ ВРЕМЕТО НАПРЕД – НАЗАД“. С нея Симеон прави една равносметка на творчеството си до този момент. Ще можете да усетите пътя му през времето. Желаем му успех и още много години ползотворна творческа дейност!:)

Заповядайте на чаша прекрасно вино от Todoroff, да уважим нашия колега и приятел и да се насладите на неговата прекрасна и позитивна живопис! Каним всички негови почитатели, които го следят в интернет да се запознаят на живо с него и неговите най- нови произведения!

Изложбата е отворена за посетители от 06. 10 до 31.10!

Творецът Симеон Кръстев е отличен с наши и международни награди, сред които са и почетна грамота, Златна карта и Златна значка „За принос към авторитета на европейската култура“ от Европейския форум на експертите към Академията за Международно признати лидери в науката и в изкуството.

Симеон Кръстев е водещо име в съвременното ни изкуство.

Завършил Художествената академия в гр. Лодз, Полша през 1975 г., той работи в областта на графичния дизайн, живописта и художественото оформление на пощенски марки, монети, фирмени лога. Дългогодишен плакатист на Софииската опера и балет

Маслената живопис го интригува с необозримата си възможност да изразява мислите и чувствата си в диапазона от майсторски изработения детайл до сложната, метафорична полуабстрактна, полуфигуративна образност.

Участвал е в изложби в България и в чужбина. В галерията на Шипка 6 – СБХ, Галерията“ Райко Алексиев“ и много други.

Картини на Симеон Кръстев притежават колекционери от България, Франция, Израел, Полша.

Носител е на награди за живопис,плакати,пощенски марки,юбилейни монети и др.

 

Дата

окт. 06 2014 - окт. 31 2014

Час

10:00 am - 9:00 pm