Сицилианска кухня и вино
Сицилианска кухня и вино
31 януари 2015 (събота) от 10:00 до 16:00 ч. (еднодневен курс)
Може би едно от най-вкусните кулинарно-винени пътешествия в света е до островa на слънцето – Сицилия. Ако искате да опитате, макар и посред зима, топлата кухня на това вълшебно място, заповядайте да приготвите заедно с шеф Ивелина Иванова няколко сицилиански специалитета.
Ще приготвим: пълнени патладжани с кедрови ядки и аншоа; сицилиански хляб; салата от октопод; телешки рулца с марсала; каноли с рикота
Всички тези ястия ще опитате в компанията на най-добрите сицилиански вина, внесени в България, от местните сортове неро д`авола, инзолия и грило и ще разберете как най-добре начин може да ги съчетаете с подходящата храна.
Линк за записване: http://menuschool.bg/kursove/zima-2015/sicilianska-kuhnja-vino/