„Събудете стените си“ – изложба

В последното издание на „Събудете стените си“ тази година, Арт Рентал ви кани на Оскар парти. И като на всяка церемония и ние ще раздаваме призове, но ще имаме за всички. Подготвили сме специални сертификати за творците, включили се в колективните изложби през 2013 г.

Подробностите за самото парти Wonderland Events още пазят в тайна, но скоро ще ни разкрият всички детайли :). Едно е сигурно – звездите ще сте вие и ще светите със собствената си светлина!
Ще издадем само, че официален гост на откриването ще бъде Н.Пр. Шаул Камиса Раз посланик на Израел за България и Македония. Той ще представи госта в 12-то издание на „Събудете стените си“. Той е един от най-известните израелски художници – Илан Адар, който не се страхува да гледа на популярните хора като на най-обикновени. Най-обсъжданата изложба на Илан се нарича Stained (оцветен, изцапан, мръсен). Посветена е на световно известни личности с огромно културно влияние върху младите хора.

Вместо да се възхищава на идеалните визии, с които списанията и телевизията ни облъчват, Адар открива и подчертава всички несъвършенства на известните. Адар иска да покаже на онези, които дават мило и драго, за да бъдат като своите идоли, че популярните лица от списанията и екрана са истински хора със своите съдби и проблеми, които далеч не са толкова съвършени.
На 11 декември самият Адар ще ни представи и други свои творби, които са трогнали хиляди хора по света. Как ли? Ще видите на място 🙂

Този път музикалната ни изненада са Михаил Йосифов (китара) и Андрония Попова (вокал и акордеон) – двамата заедно са Old Folks. Избират това име, за да отдадат почит на любимите си изпълнители и композитори – Eлла Фицджералд, Джо Пас, Били Холидей, Коул Портър, Джордж Гершуин… Андрония и Михаил ще ни върнат в златните години на джаза с изпълнения на едни от най-вдъхновяващите джаз стандарти. Те свирят заедно от 12 години в едни от най-успешните български групи – Насекомикс и Сентиментал Суингърс. Концертирали са в цяла Европа, а с нашумелия филм “Източни пиеси” на Камен Калев, за чийто саундтрак са основни виновници, свирят също и на сцените на световно известни кино фестивали.

Часът и мястото на срещата са извeстни 🙂

Събитието ще бъде подсладено с прекрасните вина на Бутикова Винарска Изба Todoroff!
Очакваме ви!

http://www.facebook.com/events/191115144420359/

Дата

дек. 13 2013

Час

6:00 pm - 6:00 pm