Съвместна изложба „Малки истории“

Две авторки се срещат в пространството на TOWERS Gallery. Това, което ги обединява е живописта и отношението към детайла и сюжета в техните „Малки истории“, които разказват всяка по своя неповторим начин. Те рисуват и пишат различно, всяка вярна на себе си и в рамките на тази изложба вие имате възможността да се насладите на този контраст. Заповядайте на коктейла по случай откриването на изложбата на 17/сряда/ 09. от 19:00часа в TOWERS Gallery в бизнес центъра на Софарма – ул. Лъчезар Станчев 5. Ще ви предложим хубаво вино, музика и ще имате възможност да се насладите на танцовата изява на нашите приятели и партньори от Fresh Swing Dance! Изложбата започна на 08.09 и ще завърши на 30.09.14.

Очакваме ви!

Ето и малко допълнителна информация.

Елица Цветкова е родена на 01.03.1976 г. в гр. София. По професия Магистър „Ландшафтен архитект“, тя се занимава активно с изкуство в областта на живописта. Творец с подчертан собствен почерк, умение за вглеждане в детайлите и широко отворени очи за света и неговите чудеса.

В платната на Елица Цветкова откриваме всичко, една цветна, пъстра и завладяваща живопис. Тя участва в национални и международни изложби; Има самостоятелни изложби в галерия „Арт-клуб”, в Национална спортна академия „Васил Левски” и в колективни изложби в артпроекта СЪБУДЕТЕ СТЕНИТЕ СИ на „Арт – Рентал”.

Нейни картини притежават колекционери от България и чужбина.

Силвия Павлова завършва Националната гимназия за приложни изкуства „Св. Лука“- София специалност” текстил и технология на облеклото”, а в последствие Нов Български Университет- специалност “ Театрално изкуство” с професионална квалификация- сценограф

През 2007 г.- печели втора награда в раздел ЖИВОПИС на националната инициатива “България- част от пъзела на Европа”.

През 2010г.-Става Победител в международния конкурс „Light as Inspiration“ организиран от Sunflowers International Association for Art & Cultural Exchange.- Германия

Има 10 Самостоятелни изложби в София в галерии „Триадис“, „Викинг“, К.Е.В.А, зала „България“, Пловдив – галерия “ Възраждане“, Велико Търново – Арт клуб „Таралеж“ и галерия „Джамията“ в Дупница.

Участва в множество колективни изложби в страната и чужбина, сред които: Колективна изложба в Дни на Българската култура- Рим/ Италия, галерия „TOSHINA“- Лайпциг/ Германия, “Седмица на изкуствата” в Москва/ Русия. Награда- представяне на колективна изложба- Бергамо/ Италия- 2009, изложба към художествения конкурс на фондация „Св.Св. Кирил и Методи“ – Шипка 6, представя България на Международна Арт- Туризъм Изложба в Нади/ Островите Фиджи, организирана от арт агенция TOKANI, изложби в галерии VIVA ART и АVATAR- Виена/ Австрия, изложба на тримата победители в международния арт конкурс „Light as Inspiration“ организиран от Sunflowers International Association for Art & Cultural Exchange в галерия Gallery of Rathaus Schöneberg Berlin.

От три години Силвия Павлова е артконсултант в Арт Рентал. Тя подбира авторите, които участват в артпроекта „СЪБУДЕТЕ СТЕНИТЕ СИ“ и самата излага свои картини в колективните изложби в България мол и TOWERS Gallery.

Fresh Swing Dance е училище за суинг танци.

С перфектна комбинация от различни танцови умения – плод на дългогодишния им опит треньорите Дани и Теди от Fresh Swing Dance предават на своите ученици изкуството да танцуват суинг.

Двамата преподават 4 основни стила суинг танци – Boogie Woogie, Lindy Hop, Charleston Solo & Tandem, West Coast Swing. Също така са и първите преподаватели у нас, които въведоха стила West Coast Swing, считан за Краля на Суинг танците.

Екипът на Fresh Swing Dance участва в много и различни танцови формати, фестивали, новогодишни програми, както и преподават суингови танци в страната и чужбина.

Съвместно с музикални групи създават тематични музикални суинг партита.

Дата

сеп. 17 2014

Час

7:00 pm - 10:00 pm