Телешко

14 декември 2014 (неделя), 10.00ч. – 16.00ч.

Ако искате да се запознаете със свойствата на месото, начините за неговата обработка и как да го направите по-сочно и крехко, заповядайте на този курс. Тайните на телешкото месо са много – произходът, времето и температурата са решаващи.

Ще приготвим

6 класически ястия от световната кухня с телешко месо:

пепър стек Wagyu и Black Angus

бьоф строганов

кордон бльо

телешко по бургундски

телешко филе с марсала

телешко по тайландски

В края на курса ястията ще бъдат опитани с чаша подходящо класно вино.

Линк за купуване на курса: http://www.vintageclub.bg/kursove-i-obucheniia/kulinarni-kursove/teleshko.html

Дата

дек. 14 2014

Час

10:00 am - 4:00 pm