Тосканска кухня

5 април 2015 (неделя) от 10:00 до 16:00 ч. (еднодневен курс)

За Тоскана са достатъчни две думи – красива и вкусна. Типичните тоскански ястия и десерти са базирани на местни и достъпни продукти, а съвременната кухня неизменно взима от тяхната простотата за да запази традицията и вкуса.

На този курс ще разгледаме тосканската кухня в нейния рустикален вид като приготвим пичи с патешко рагу, пастет от пилешки дробчета върху тосканския хляб без сол и оризова тарта с пекорино, но и ще се вдъхновим от съвременните тенденции като приготвим сладко-кисели скариди със стафиди и десерт със зърна от спелта.

Заповядайте на този курс, за да откриете красотата на Тоскана в нейната храна.

Лектор на курса: Йоана Петрова

Повече информация и записване: http://bit.ly/GQLNb9

Дата

апр. 05 2015

Час

10:00 am - 4:00 pm