Турска кухня
20 и 21 януари 2015 (вторник и сряда) от 18:00 до 21:00 ч.
Малко е да се каже, че турската кухня е изключително разнообразна и богата, тя е по-скоро пищна и много разточителна на продукти, подправки, вкусове, аромати и сполучливи хрумвания. С всичко тя това ще ви зашемети по време на този курс.
Ще приготвим: 3 вида разядки; турска мусака с патладжани; агнешки кюфтенца с шамфъстък; орехов таратор; ароматно пиде; момици с кимион и сумак; пилаф с патешко и кайсии; салата от домати с нар и сумак; истанбулски кебапчета; кюнефе; кюфтенца от булгур и червена леща; пълнени чушки с вишни и кедрови ядки; сочна крем пита.
Линк за записване: http://menuschool.bg/kursove/zima-2015/turska-kuhnja/