Фестивал „Свободата да бъдеш“ – 25 Октомври 2014


На 25 октомври 2014 в залите и търговския център на Софарма Бизнес Тауърс ще съберем отново най-доброто, полезното и новото в сферата на личностното развитие и здравословния начин на живот. Нека всички ние, които търсим пътя към по-щастливо, здравословно и пълноценно ежедневие се потопим в прекрасните идеи и емоции на този уникален фестивал и да се отдадем на „свободата да бъдеш”.

С един билет можете да избирате между 32 различни лекции, практики и семинари и дръм съркъл, които ще се провеждат едновременно в четири различни зали. Те ще бъдат проведени от едни от най-добрите специалисти в областта на личностното развитие, приложната психология, модерни и древни учения за тялото и духа, алтернативни терапии и методики за развитие и израстване.

Купете си билет за лекциите и семинарите на www.justbe.bg. Или заповядайте на изложбената част на фестивала, която е със свободен достъп, където ще можете да се запознаете с интерсни продукти и услуги, както и да се възползвате от специалните отстъпки на нашите изложители и партньори, като например снимка диагностика с аура камера, хюман дизайн анализ, терапия с капките на д-р Бах и много други.

За връзка с организаторите: 0887 18 17 17, email: sam@justbe.bg

 

Дата

окт. 25 2014

Час

6:00 pm - 8:00 pm