Фестивал „Свободата да бъдеш“

Фестивал „Свободата да бъдеш“

25.04.2015г.

Фестивалът

На 25 април 2015 в залите и търговския център на Софарма Бизнес Тауърс ще съберем отново най-доброто, полезното и новото в сферата на личностното развитие и здравословния начин на живот. Нека всички ние, които търсим пътя към по-щастливо, здравословно и пълноценно ежедневие се потопим в прекрасните идеи и емоции на този уникален фестивал и да се отдадем на “свободата да бъдеш”

Програма

С един билет може да посетите 8 различни лекции и практики, като във всеки час ще имате избор от 4 различни теми.  Те ще бъдат представени от едни от най-добрите специалисти в областта на личностното развитие, приложната психология, модерни и древни учения за тялото и духа, алтернативни терапии и методики за развитие и израстване. Общо 32-ма лектори ще ни представят техните увлекателни истории в 4 зали с общ капацитет 450 души. Ще имате уникалната възможност да се срещнете с тях след лекциите и да зададете важните за вас въпроси.

Ако пък искате просто да посетите изложението, входът е свободен. Заповядайте! Ще ви очакваме на 25 април 2015 в Софарма Бизнес Тауърс.

За  повече подробности: http://2015.justbe.bg/

Дата

апр. 25 2015

Час

All Day