Френско сладкарство с Мик Купър – Част 3, 20 юни 2015г.

В 3-тата част на курса ще приготвите:

– Тарта с бадемов пълнеж / Frangipane tart – това е основата за огромно разнообразие от френски сладкиши

–  Милфьой с ягоди (малини) и рози / Strawberry (raspberry) and rose millefeuilles – тънки пластове хрупкаво хилядолистно тесто, сочни плодове и крем Дипломат съчетани в един невероятно изискан сладкиш

Ще бъдат използвани техниките за приготвяне на бутертесто, маслено тесто, бадемов пълнеж frangipane и крем Дипломат

Всеки участник ще направи по един малък сладкиш от двата вида.

Осигурен е лек обяд с чаша вино.

* Курсовете ще се водят на английски език, като е осигурен превод

 

Линк за купуване: http://www.vintageclub.bg/kursove-i-obucheniia/kulinarni-kursove/frensko-sladkarstvo-s-mik-kup-r-3-chast.html

Дата

юни 20 2015

Час

All Day