Френско сладкарство с Мик Купър – Част 3, 20 юни 2015г.
В 3-тата част на курса ще приготвите:
– Тарта с бадемов пълнеж / Frangipane tart – това е основата за огромно разнообразие от френски сладкиши
– Милфьой с ягоди (малини) и рози / Strawberry (raspberry) and rose millefeuilles – тънки пластове хрупкаво хилядолистно тесто, сочни плодове и крем Дипломат съчетани в един невероятно изискан сладкиш
Ще бъдат използвани техниките за приготвяне на бутертесто, маслено тесто, бадемов пълнеж frangipane и крем Дипломат
Всеки участник ще направи по един малък сладкиш от двата вида.
Осигурен е лек обяд с чаша вино.
* Курсовете ще се водят на английски език, като е осигурен превод
Линк за купуване: http://www.vintageclub.bg/kursove-i-obucheniia/kulinarni-kursove/frensko-sladkarstvo-s-mik-kup-r-3-chast.html