Craft Beer Taste /15.12.2016

Craft Beer Taste /15.12.2016

Дегустацията на крафт бири от България и света ще събере за пръв път заедно популярни марки, нови пивоварни и истински запалените ценители на тези благородни напитки! На Craft Beer Taste ще разберете:

– пивото и пивоваренето в дълбочина;

– защо крафт бирата е всесезонна;

– разликите в стиловете и произхода на крафт бирите от България и света;

– любопитни детайли за температура на сервиране и култура на консумация на крафт бирите.

На всички тези въпроси лично ще ви отговорят най-добрите български пивовари и вносители на крафт бири у нас на 15 декември 2016 година между 12 и 20 часа в Софарма Бизнес Тауърс

ВАЖНО! Всеки предварително закупен билет он-лайн от Vintageclub.bg ви дава 5% отстъпка при закупуването на всяка една от коледната селекция крафт бири, както и на всички останали стоки в магазина. Отстъпката е в сила само ако предварително сте закупили своя билет за дегустацията.

 

* Дегустацията е с вход 12 лв. срещу които получавате 10 талона. Ще можете да закупувате допълнителни талони за дегустация на касата на събитието. Цената на един талон е 1 лв.

 

** Дегустационното количество е 100 мл пиво, то може да струва един, два или максимум три талона за дегустация.

*** Посетителите на Craft Beer Taste ще имат възможност да закупят всяка една от предлаганите бутилирани крафт бири в магазин Vintage Club по време на събитието, но не за директна консумация на място.

За повече информация и закупуване на билети: http://www.vintageclub.bg/

Дата

дек. 15 2016

Час

12:00 pm - 8:00 pm