
Discover.Vino – Бургундия, Елзас и Лоара – 24.03.2016г.
Елитната Бургундия, изисканият Елзас, магическата Лоара
винените емблеми на Франция
Бургундия и драматичните изяви на тероара при пино ноар и шардоне
Елзас и сдържания образ на ризлинга
Долината на Лоара и разнообразието от сортове – шенин блан, совиньон блан и каберне фран
Невъзможно е да се разкаже за вината от тези три региона. Трябва да ги опитате!
КОГА:
24 март (четвъртък), между 15.00 – 21.00 ч.
КЪДЕ:
Софарма Бизнес Тауърс, Търговски център, ет. 2,
Пространството пред офиса на Gourmet Publishing и магазин Vintageclub
Виното изявява най-доброто от себе си в компанията на храна
По време на Discover.Vino Бургундия, Елзас и Лоара ресторант Pure Sopharma Business Towers ще предложи тематично меню, приготвено от шеф Йордан Рангелов.
ВИЖТЕ МЕНЮТО ТУК: http://bit.ly/GUDzif
БИЛЕТИ ЗА СЪБИТИЕТО
– ОНЛАЙН на www.vintageclub.bg или в офиса на Gourmet Publishing, цена 10лв.
– на място в деня на събитието, цена 12лв.
КУВЕРТ ЗА ВЕЧЕРЯ В РЕСТОРАНТ PURE: 39лв.
– ОНЛАЙН на www.vintageclub.bg и в офиса на Gourmet Publishing (до 22 март)
Още един акцент по време на Discover.Vino ще бъде и представянето на
най-новата книга на изд. Gourmet Publishing – Yes, chef на Маркус Самуелсон
Според New York Times книгата е една от великите кулинарни истории на нашето време
Yes, Chef е хроника на вълнуващото пътуване, което Маркус предприема – от кухнята на баба си до Ню Йорк, където яркият му талант и амбициите му най-после се срещат в скандинавския ресторант Aquavit в Манхатън и му спечелват престижните три звезди от New York Times, когато е само на 24 години.
ПОВЕЧЕ ЗА КНИГАТА МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК: http://bit.ly/GUvRoj