Discover.Vino – Другата Европа – 9 Юни 2016 г.

Discover.Vino – Другата Европа

Най-големите производители на вино са Франция, Италия и Испания, които от време на време сменят водещите си позиции. Но и извън тях, в Европа, винарството е хилядолетна традиция, която е създала неописуемо разнообразие от местни сортове, характерни практики и стилове.

На 9 юни (четвъртък) от 15:00 часа Discover.Vino ще предложи на любознателните ценители изключително качествена селекция от Другата Европа.  Виненото пътеществие из континента започва от Португалия (Алентежу, Дуро, Порто) и през Германия и Австрия достига до Гърция и Турция (Странджа, Егея, Кападокия).

Мястото на дегустацията е известно: пространството пред Vintage Club – магазин за вкусове и аромати (София, търговски център на Sopharma Business Towers).

Отново ще може да се насладите и на тематична вечеря, приготвена от шеф Йордан Рангелов и ресторант Pure Sopharma Business Towers.
Билети за събитието можете да купите онлайн на www.vintageclub.bg или на място в офиса на Gourmet Publishing, Sopharma Business Towers. Търговски център, ет. 2

Дата

юни 09 2016

Час

3:00 pm - 9:00 pm